Пятница, 19.04.2024, 14:36 | Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход
Главная » 2009 » Декабрь » 29 » СК «Альфа Страхування» пропонує новий продукт на ринку страхування засобів водного транспорту
19:51
СК «Альфа Страхування» пропонує новий продукт на ринку страхування засобів водного транспорту
КАСКО 60 для маломірних суден, катерів і яхт – так називається новий продукт від СК «Альфа Страхування». Він забезпечує страхове покриття засобів водного транспорту власникам/експлуатантам маломірних суден, катерів і яхт.
Страхувальникові надається можливість, сплативши 60% страхового платежу, одержати 100% страхового покриття від усіх ризиків на 1 рік. Якщо страхового випадку протягом дії договору страхування не відбулося, то страхувальник заощаджує 40% страхового платежу. У разі настання страхового випадку страхувальник, доплативши 40% страхового платежу, одержує право на одержання 100% виплати страхового відшкодування. При цьому, договір страхування буде продовжувати діяти на умовах стандартного (повного) КАСКО.
Про перспективи нового продукту Голова Правління Яцек Мейзнер висловився так: «На початок 2009 р. у Судновій книзі України було зареєстровано понад 100 тис. маломірних суден, катерів і яхт. Відпочинок на воді стає дедалі популярнішим, і кількість таких суден з року в рік зростає. Тому перспективи продукту з урахуванням його цінової привабливості, на мою думку, є оптимістичними. Адже аналогів йому, як нам здається, немає на ринку страхування маломірних суден, катерів і яхт не тільки в Україні, але й у більшості країн світу».
Просмотров: 520 | Добавил: finlove | Рейтинг: 0.0/0